Verkoopoverzicht | Campus Dommelhof

Verkoopoverzicht


Residenties Reyselbergh

We hopen samen met u dat u vandaag nog geen actieve behoefte hebt aan zorg, maar weet dat achterom kijken prima is, zolang u maar vooruit blijft denken.

Assistentiewoningen op een uniek niveau. Dat is de samenvatting van Residenties Reyselbergh.
Een uniek niveau van zorg, kwaliteit, comfort, rust en architectuur.

Assistentiewoningen zijn een gegeerd product voor projectontwikkelaars die willen diversifiëren en nieuwe markten aanboren. Echter ligt de klemtoon bij een niet zorg-gebonden ontwikkelaar op het vastgoed en niet op zorg.
De omgekeerde wereld als we in het achterhoofd houden dat het huisvesten van senioren die (op termijn) meer zorgbehoevend worden, de reden is geweest waarom de overheid de markt voor seniorenwoningen verschoven heeft naar de privé-markt.

Residenties Reyselbergh wordt gebouwd vanuit Campus Dommelhof Woonzorgcentrum, sinds 1993 gespecialiseerd in dienstverlening op maat voor zorgafhankelijke senioren. De volledige reconversie van Campus Dommelhof in de periode 2016-2020 is het bewijs van een ambitieuze doelstelling voor de creatie van een moderne zorginfrastructuur voor de 126 erkende rusthuiskamers, 2 kortverblijfkamers en 16 aangemelde kamers voor herstelverblijf. Aanvullend zal de site vanaf 2021 voorzien in een eigen bistro, kapsalon, daganimatiecentrum, centrum voor lichaamsverzorging, medisch centrum,… Dit met als doel om alle dagelijks noden in het kader van medische zorg, dagelijkse verzorging, medische ondersteuning én ontspanning op de campus te kunnen aanbieden. Daarnaast zijn de gebouwen op Campus Dommelhof zodanig georganiseerd dat u ten allen tijde het gevoel heeft deel uit te maken van een kleine, compacte gemeenschap georganiseerd rondom een centraal (dorps)plein. Ook dat draagt bij tot de kwaliteit.

Vanuit de ver ontwikkelde zorg-filosofie van Campus Dommelhof is men in 2017 begonnen met het plannen van de bouw van 47 assistentiewoningen aan de overkant van de straat. Daarbij kreeg LAVA Architecten de opdracht om assistentiewoningen te ontwerpen in een duurzaam, hoogwaardig concept waarbij alle klassieke normen en waarden van vastgoedontwikkeling overboord werden gegooid.

In die zin is Residenties Reyselbergh een uniek woonconcept. Ontstaan vanuit zorg en ontwikkelt met een zeer unieke visie op het vastgoed. Een visie die terug te vinden is in de indeling van de gebouwen, materiaalgebruik en de oppervlakten van de gezamenlijke ruimten. Aspecten die niet bepaald werden vanuit de kostprijs van de stenen, maar wel met de focus op woonkwaliteit van de toekomstige bewoners. Iets wat van u een éénmalige investering vraagt bij aankoop, maar daarna dagelijks comfort biedt.  

De zorg wordt aangeboden vanuit Campus Dommelhof Woonorgcentrum, waar eveneens ten allen tijde een plaats is voor u op het moment de zorg te groot wordt en u de assistentiewoning om gezondheidsredenen moet verlaten. De dagelijkse zorg en 24/24u beschikbaarheid van zorg op 100m van uw woning is uniek. Vanuit Campus Dommelhof ligt er 25 jaar ervaring en een engagement dat u helpt om elke levensfase op een kwalitatieve manier, thuis te ervaren. Zorg op maat in een kwalitatieve en aangename omgeving.

We hopen samen met u dat u vandaag nog geen actieve behoefte hebt aan zorg, maar weet dat achterom kijken prima is, zolang u maar vooruit blijft denken.

 

Meer info over de aankoop van een Assistentiewoning?

Neem dan gerust even contact op met de verkoopverantwoordelijke van Campus Dommelhof. Dit kan via het online formulier of door even rechtstreeks telefonisch contact op te nemen op het nummer 016 20 3000

Willem Vandevelde

reyselbergh@campusdommelhof.be

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.