Campus Dommelhof

Werken bij Dommelhof

Solliciteer

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt in belangrijke mate bepaald door de professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Onze medewerkers worden aanzien als een kracht en een belangrijke hefboom om tot zorg op maat te komen. Blijvend investeren in de arbeidsomstandigheden en -vorming van onze medewerkers is dan ook een fundamentele doelstelling. Daarnaast zorgt de personeelsbezetting per leefgroep ervoor dat in de meest optimale omstandigheden kan gewerkt worden.

Zoek je een nieuwe uitdaging? Gepassioneerd door ouderenzorg? Dementiewerking iets voor jou? Solliciteer dan nu op één van de beschikbare vacatures of stuur een email naar jobs@campusdommelhof.be.

Wij kijken uit naar een eerste gesprek.

 

Word Vrijwilliger

Onze vrijwilligers

Solidariteit en altruïsme staan centraal bij vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger ontvang je veel dankbaarheid en ben je van onschatbare waarde. Vrijwilligers helpen zorgafhankelijke ouderen zorgeloos ouder worden.

Vrijwilligers kunnen een keuze maken uit een aanbod van activiteiten. Maar ook voor nieuwe suggesties staan wij open. Wil je graag vrijwilligerswerk komen doen bij ons op campus Dommelhof?

Word Vrijwilliger!