Psychotherapeut - Nans Luyten | Campus Dommelhof

Maak hier een afspraak met onze Psychotherapeute

Maak een afspraak
Psychotherapeut

Psychotherapeut - Nans Luyten

Voorstelling

Nans Luyten is gespecialiseerd in lichaamsegerichte- en integratieve psychotherapie, met een bijzondere focus op psychomotoriek bij kinderen.

Als twintiger voltooide ze haar opleiding tot kinesist, waarna ze een bijkomende jaaropleiding psychomotoriek bij kinderen volgde. In haar professionele loopbaan is Nans steeds op zoek gegaan naar een breder kader in de behandeling en het contact met mensen. Na haar opleiding tot kinesist volgde Nans een bijkomende vierjarige opleiding tot begeleider en trainer Emotioneel Lichaamswerk (ELW®) met een specialisatie in ademtechnieken. 

Bij het Netwerk Emotioneel Lichaamswerk (NEL VZW) geeft Nans sindsdien de opleiding Basisprincipes Lichaamsgericht Werken voor coaches en therapeuten.

Om de bedding en draagkracht in het werken met kinderen en jongeren te versterken volgde ze ook nog de 2 jaar durende opleiding tot Integratief Verliescounselor in de Bleekweide te Gent, voor het begeleiden van brede verlieservaringen bij kinderen en jongeren (werken met rouw, verlies, trauma, emotionele pijn, ...). Als engagement hiertoe is Nans ook actief als vrijwilliger bij het Jongeren Advies Centrum (JAC) te Leuven.

Bijkomend heeft Nans ook de 2 jaar durende vervolgopleiding tot Integratief Psychotherapeute in de Bleekweide voltooid, waardoor ze officieel erkend is als Integratief Psychotherapeute en als dusdanig ook aangesloten is bij de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie VZW (AIHP) .

Als therapeut wil Nans zowel bij kinderen en jongeren als bij volwassenen emotionele processen en groeikansen ondersteunen, met respect voor ieders eigenheid en tempo, waarbij speelsheid, duidelijkheid, respect en veiligheid kernwaarden zijn in haar engagement. Moeilijke thema’s gaat ze daarbij niet uit de weg, maar het mag ook zeker licht en luchtig zijn.

Nans blijf regelmatig opleidingen en supervisie volgen zodat ze zichzelf alsook het aanbod dat ze geef, in beweging blijft.

Werkwijze

Aanbod naar volwassen:

In deze individuele sessie krijg je alle aandacht voor jouw vraag.
Nans gaat graag met jou in gesprek en in functie van je groeiproces kan dit worden aangevuld met :

  • emotioneel lichaamswerk
  • ademtechnieken
  • focussen
  • relaxatie

Eén sessie duurt één uur en kost 50 EURO. Enkel op afspraak.

Aanbod naar kinderen en jongeren :

We gaan samen op zoek naar mogelijkheden om kinderen en jongeren te helpen hun angsten, emoties en onzekerheden die elke verliessituatie met zich meebrengt, een plaats te geven en grote gevoelens te kanaliseren en te veruiterlijken.

In functie van het groeiproces gebruikt Nans, afgestemd op het kind of de jongere:

  • creatieve processen
  • emotioneel lichaamswerk
  • ademtechnieken
  • focussen
  • relaxatie

Eén sessie duurt één uur en kost 50 EURO. Enkel op afspraak.

Specialisaties

Welkom met vragen over:

Balans werk-privé – Angsten – Assertiviteit – Zelfzorg - Emotionele pijn - Burn-out – Faalangst – Relatieproblemen - Persoonlijke crisis – Stress – Verlieservaring – Rouw – Trauma - Depressieve gevoelens - Psychische klachten - Grenzen stellen – Energieverlies – Agressie - Nood aan beweging – Hyperventilatie – Scheidingsproblemen - Nieuwe gezinsdynamieken - Gebrek aan zelfvertrouwen - Negatief denken – slaapstoornissen – identiteit      

 

Op zoek naar thuiszorg in regio Tielt-Winge?

Neem dan gerust even contact op met één van onze zorgmedewerkers. Dit kan via het online formulier of door even rechtstreeks telefonisch contact op te nemen. 

Gitte Hannes

info@praktijk125.be

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.