Campus Dommelhof

Clothilde & Lucien over woonzorgcentrum

Lucien: Ik verbleef aanvankelijk al op kortverblijf dus ik was reeds bekend met Dommelhof. Na een ziekenhuisopname is Clothilde, op aanraden van haar dochter, opgenomen in het woonzorgcentrum. In het begin had Clothilde het zeer moeilijk om zich aan te passen. Ze was thuis een bezige bij, maar hier in het woonzorgcentrum sloeg de verveling toe…

Clothilde: Door stilaan contact te zoeken met andere bewoners en af en toe mee te gaan kaarten in de namiddag leerde ik Lucien kennen. Na een tijdje gingen we steeds dichter bij elkaar zitten. We zochten elkaars gezelschap meer en meer op en er kwam al eens een kusje bij…

 

“Een grote stap: we trouwden!”

Lucien: Clothilde heeft ervoor gezorgd dat ik langer op kortverblijf kon blijven en uiteindelijk koos ik voor een definitieve opname. Zo kon ik samen met mijn nieuwe liefde mijn oude dag beleven! Deze zomer hebben we de grote stap gewaagd en zijn we getrouwd! We hebben de liefde teruggevonden in Dommelhof. Er werd een groot feest georganiseerd en alle medebewoners waren van de partij!

Clothilde: We hebben vele vrienden gemaakt in het woonzorgcentrum en de kinderen en kleinkinderen komen in het weekend op bezoek. Aan sociaal contact geen gebrek dus!

Lucien: Ik ga iedere ochtend 1,5 uur wandelen met Eugène, dat houdt me fit. We zijn met ons gat in de boter gevallen bij Dommelhof. Ik heb er vrienden en een nieuwe liefde, wat heeft een mens nog meer nodig om gelukkig te zijn?