Campus Dommelhof

Frans Serré over thuiszorg

De familie Van Roy is verre familie van mijn vrouw. Hierdoor ken ik ze al jaren. Bij de bouw van de oorspronkelijke gebouwen van Campus Dommelhof heb ik met mijn meubelzaak (Meubelwinkel Serré) de binnenafwerking op me genomen. Daarnaast verbleef ook mijn schoonmoeder een tijdje in het woonzorgcentrum. Ik kende Campus Dommelhof dus al goed!

Tijd voor thuiszorg

Na een opname in het ziekenhuis omwille van een operatie kreeg ik een voorschrift voor thuisverpleging. Ik heb toen zelf contact opgenomen met Campus Dommelhof. Ik kreeg meteen driemaal per dag hulp, maar dat is nu afgebouwd naar tweemaal per dag. Ik heb nog gesukkeld met andere operaties & ziekte en heb nood aan dagelijkse hulp.

Alles staat klaar

De verpleging helpt me ’s ochtends bij het opstaan, het toedienen van de ochtendzorgen en het aankleden. Mijn tas koffie staat steeds klaar! ’s Avonds komen ze langs om me uit te kleden en helpen ze me in bed. Ze zetten ook wekelijks mijn medicatie klaar voor de komende week.

“Ik neem niet deel aan de activiteiten maar dat hoeft ook niet, toch? Ik ben blij dat ze me thuis bijstaan, dat vind ik het belangrijkst.”

Leuke babbel

Ik bezoek de campus nooit en neem niet deel aan activiteiten. Ik heb hier geen behoefte aan. Maar ik ben wel altijd oprecht blij als ik de verpleging zie binnenkomen. We lachen veel samen en ze hebben altijd een leuke babbel klaar. Ze houden me op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen die ze op het nieuws hoorden. Zo ben ik altijd mee met de actualiteit!